Cursuri

Specialist în Reprezentarea Vânzătorului – APAIR

Profesionist în domeniul imobiliar

Ovidiu Ștefan

Cu o carieră de 23 de ani în industria imobiliară, sunt un agent experimentat, dedicat și pasionat de a ajuta clienții să își vândă proprietatea sau să găsească locuința perfectă. În timpul anilor mei de activitate, am câștigat o înțelegere profundă a pieței imobiliare și am dezvoltat relații puternice cu clienții mei.

Prin intermediul abordării mele personale, mă străduiesc să înțeleg nevoile și dorințele fiecărui client individual, oferindu-le o atenție specială și o experiență personalizată. În calitate de agent imobiliar, cred că comunicarea este cheia succesului în tranzacții imobiliare, iar abilitatea mea de a asculta și a comunica eficient îmi permite să îndeplinesc obiectivele clienților.

Pentru a asigura o vânzare reușită, am dezvoltat 7 pași pe care îi aplic cu profesionalism și dedicație pentru a obține cele mai bune rezultate pentru clienți. Acești pași includ sfaturi privind măsurile ce trebuie luate pentru a crește valoarea proprietății, pregătirea unui anunț eficient, promovarea, propunerea spre colaborare către agenții imobiliari, vizionarea și prezentarea proprietății în mod obiectiv, comunicarea rezultatelor și închiderea vânzării în cele mai bune condiții

În plus, ofer și servicii pentru cumpărători. Îmi propun să îi ajut să găsească locuința perfectă, prin intermediul unei abordări personalizate și atente la nevoile și cerințele lor. Pentru a îndeplini acest obiectiv, încep prin a discuta cu clienții mei despre ceea ce caută într-o locuință

Dacă sunteți în căutarea unui agent imobiliar de încredere în Brașov, eu sunt o alegere excelentă. Născut și crescut în această zonă și cu o experiență vastă de 23 de ani în industria imobiliară și conexiuni puternice în comunitatea imobiliară, vă pot oferi cea mai bună asistență în realizarea tranzacțiilor imobiliare.

Parte din listările închise

proprietăți tranzacționate

Testimoniale

Ce spun clinții mei

Profesionalism, seriozitate, promptitudine si eficienta acestea sunt atributele care il caracterizeaza pe Ovidiu. Intr-un timp extrem de scurt ne-a ajutat la vanzarea proprietati mele. Il recomand cu incredere
Constantin
Vânzător
Am apelat la Ovidu de multe ori și este o persoana pe care te poți baza, Recomand. Face o treaba excepțională!
AllyB A
Vânzător
Servicii complete și de calitate, disponibilitate, atenți la detalii și la dorințele clienților, intr-un cuvânt profesionalism.Am avut o colaborare foarte bună, domnul Ovidiu mi-a oferit toate detaliile tranzacției. Vă mulțumesc pentru serviciile oferite! Recomand cu drag!
Dany Nour
Cumpărător
Agenție imobiliară Brașov

VIPIMOB

Prezentă pe piața imobiliară brașoveană de peste 20 de ani, Agenția imobiliară VIPIMOB oferă servicii de cea mai înaltă calitate atât pentru proprietari, cât și pentru cei interesați de achiziția de imobile. Printre serviciile oferite se numără: întocmirea gratuită a unei analize comparative de piață în vederea stabilirii într-un mod obiectiv a valorii unei proprietăți, servicii de consultanță, elaborarea unei strategii complete de marketing, asistență în procesul de tranzacționare, precum și identificare de proprietăți conform solicitărilor clienților, atât în portofoliul propriu, cât și al agențiilor colaboratoare.

Locație

Brașov, B-dul Saturn, nr. 10

alătură-te echipei VIPIMOB!

VINO ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Căutăm o persoană remarcabilă care să se alăture echipei noastre! Căutăm un agent imobiliar motivat, căruia îi place să ajute oamenii să găsească casa visurilor lor. Agentul imobiliar este responsabil pentru asistența mai multor clienți cumpărători în același timp. Așadar, dacă ești grozav la construirea de relații, la prioritizarea sarcinilor și la gestionarea eficientă a timpului, atunci te vrem în echipa noastră!

Pentru vânzători

Vinde în cele mai bune condiții

Pentru cumpărători

Dacă vrei să cumperi o casă

Compare listings

Comparaţie