Reprezentarea cumpărătorului

Servicii pentru cumpărători

Cunoașterea nevoilor și oferirea de sfaturi.

Suntem aici pentru a înțelege nevoile dumneavoastră de cumpărare și dorim să vă oferim cele mai bune sfaturi posibile. Vrem să vă ajutăm să găsiți proprietatea perfectă și vom trata întotdeauna fiecare situație cu respectul pe care îl merită.

Introducerea cererii în modulul de colaborare între agenții.

Modulul de colaborare este o bază de date pe care agenții imobiliari profesioniști o folosesc pentru a face schimb de date și informații cu privire la cereri sau proprietăți avute în portofoliu.

Căutăm proprietăți disponibile pentru dumneavoastră.

Există multe motive pentru care o proprietate ar putea să nu fie încă introdusă pe site-uri web. Poate că vânzătorul încă nu a terminat renovarea sau nu dorește ca proprietățile sale să fie mediatizate. Dar noi, prin conexiunile pe care le avem cu alți agenți imobiliari locali, putem să vă facem cunoscute acele proprietăți.

Vizionarea proprietăților.

În timpul vizionării, vă putem sfătui și cu privire la toate potențialele aspecte negative ale fiecărei proprietăți, nu doar cele pozitive. Ne dorim să creăm o relație de sinceritate cu toți cumpărătorii noștri, pentru a afla cu ușurință care sunt așteptările lor și pentru a personaliza în continuare căutările.

Analiză valorii de piață a proprietății dorite.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care ne concentrăm este să facem tot posibilul pentru a ne asigura că nu plătiți în exces pentru casa care vă interesează. Facem acest lucru analizând cu atenție ofertele similare vândute recent sau cele aflate în piață.

Suport în negocierea cumpărării.

Vă asigurăm că veți avea parte de tot suportul nostru în vederea formulării ofertei de cumpărare și trasării unei strategii de negociere bazată pe datele disponibile din piață.

Asistență și consiliere până la semnarea contractului de vânzare-cumpărare.

Gestionăm conflictele de personalitate dintre vânzător și cumpărător ce pot apărea în timpul unei tranzacții.

Loialitate totală.

Oferim loialitate 100%, de la începutul colaborării până la finalizarea tranzacției. Misiunea noastră este să reprezentăm cele mai importante interese ale cumpărătorului în relația cu vânzătorii sau cu agenții imobiliari ce reprezintă vânzătorii. 

pentru cumpărători

Ești gata să cumperi? Contactați-ne.

Cumpărarea unei locuințe este cea mai mare investiție pentru majoritatea persoanelor. Știm că puteți naviga pe internet pentru a găsi următoarea dumneavoastră casă, dar colaborarea cu un agent imobiliar poate face o diferență enormă.

Întrebări frecvente

o înțelegere mai bună despre serviciile oferite

Compare listings

Comparaţie