Agenție imobiliară Brașov

VIPIMOB

Prezentă pe piața imobiliară brașoveană de peste 20 de ani, Agenția imobiliară VIPIMOB oferă servicii de cea mai înaltă calitate atât pentru proprietari, cât și pentru cei interesați de achiziția de imobile. Printre serviciile oferite se numără: întocmirea gratuită a unei analize comparative de piață în vederea stabilirii într-un mod obiectiv a valorii unei proprietăți, servicii de consultanță, elaborarea unei strategii complete de marketing, asistență în procesul de tranzacționare, precum și identificare de proprietăți conform solicitărilor clienților, atât în portofoliul propriu, cât și al agențiilor colaboratoare.

Echipa VIPIMOB este compusă din specialiști cu profunde conexiuni în piața imobiliară, membri ai celor mai recunoscute asociații de profil, fiind astfel cel mai potrivit partener pentru tranzacții imobiliare de succes.

Misiunea VIPIMOB este aceea de a facilita reunirea cererii cu oferta și de a construi relații de colaborare pe termen lung. În acest scop,  echipa VIPIMOB  acordă o atenție deosebită fiecărui partener și analizează  fiecare proprietate într-un mod obiectiv și profesionist. Nu toate proprietățile sunt la fel, motiv pentru care un plan de marketing personalizat reprezintă cea mai bună opțiune pentru promovarea eficientă, online și offline. De asemenea, capacitatea a de a gestiona tranzacții imobiliare de toate tipurile și în toate etapele reprezintă unul dintre atuurile care recomandă Agenția Imobiliară VIPIMOB.

Experiență și Expertiză în Imobiliare

Împreună pentru Succes

+ 0

tranzacții efectuate

0

profesioniști în echipă

+ 0

ani experiență

Locație

Brașov, B-dul Saturn, nr. 10

alătură-te echipei VIPIMOB!

VINO ÎN ECHIPA NOASTRĂ

Căutăm o persoană remarcabilă care să se alăture echipei noastre! Căutăm un agent imobiliar motivat, căruia îi place să ajute oamenii să găsească casa visurilor lor. Agentul imobiliar este responsabil pentru asistența mai multor clienți cumpărători în același timp. Așadar, dacă ești grozav la construirea de relații, la prioritizarea sarcinilor și la gestionarea eficientă a timpului, atunci te vrem în echipa noastră!

Pentru vânzători

Vinde în cele mai bune condiții

Pentru cumpărători

Dacă vrei să cumperi o casă

Compare listings

Comparaţie