Profesionist în domeniul imobiliar

Ovidiu Ștefan

Cu o carieră de 23 de ani în industria imobiliară, sunt un agent experimentat, dedicat și pasionat de a ajuta clienții să își vândă proprietatea sau să găsească locuința perfectă. În timpul anilor mei de activitate, am câștigat o înțelegere profundă a pieței imobiliare și am dezvoltat relații puternice cu clienții mei.

Prin intermediul abordării mele personale, mă străduiesc să înțeleg nevoile și dorințele fiecărui client individual, oferindu-le o atenție specială și o experiență personalizată. În calitate de agent imobiliar, cred că comunicarea este cheia succesului în tranzacții imobiliare, iar abilitatea mea de a asculta și a comunica eficient îmi permite să îndeplinesc obiectivele clienților.

Pentru a asigura o vânzare reușită, am dezvoltat 7 pași pe care îi aplic cu profesionalism și dedicație pentru a obține cele mai bune rezultate pentru clienți. Acești pași includ sfaturi privind măsurile ce trebuie luate pentru a crește valoarea proprietății, pregătirea unui anunț eficient, promovarea, propunerea spre colaborare către agenții imobiliari, vizionarea și prezentarea proprietății în mod obiectiv, comunicarea rezultatelor și închiderea vânzării în cele mai bune condiții

Sunt mereu la curent cu ultimele tendințe și evoluții din industrie, investind în continuu în formare și dezvoltare profesională. Sunt mândru să fac parte dintr-un domeniu care oferă oportunități unice și provocări constante, și abordez fiecare zi cu entuziasm și dedicare pentru a obține cele mai bune rezultate pentru clienții mei.

Listări

Ultimele proprietăți

Proprietăți listate în Brașov, împrejurimile Brașovului și în zona Bran – Moieciu

Agenție imobiliară Brașov

VIPIMOB

Misiunea VIPIMOB este aceea de a facilita reunirea cererii cu oferta și de a construi relații de colaborare pe termen lung. În acest scop, echipa VIPIMOB  acordă o atenție deosebită fiecărui partener și analizează  fiecare proprietate într-un mod obiectiv și profesionist. Nu toate proprietățile sunt la fel, motiv pentru care un plan de marketing personalizat reprezintă cea mai bună opțiune pentru promovarea eficientă, online și offline. De asemenea, capacitatea a de a gestiona tranzacții imobiliare de toate tipurile și în toate etapele reprezintă unul dintre atuurile care recomandă Agenția Imobiliară VIPIMOB.

Locație

Brașov, strada Berzei, nr. 8D

Pentru vânzători

Vinde în cele mai bune condiții

Întrebări frecvente

o înțelegere mai bună despre serviciile oferite

Compare listings

Comparaţie